Puuhis mukana 2019 TUBECONISSA messukeskuksessa 16 - 17.8 siellä nähdään !

Esittely

Hei, nimeni on Petri Apell ja olen Youtube:ssa PUUHIS. Ikää löytyy 52-vuotta. Harrastuksia ovat lyhyet retket, geokätköily ja Youtube-videot ja tietysti tietokoneella sähläily. Pelaan mm. CS:GO:ta silloin tällöin. Lapset Aapo 13v, Sanni 15v ja Anne 25v. Tehdään lasten kanssa videoita myös lomareissuista. Syksyllä 2016 luokseni muutti 6-vuotias Musti koira.

Minulta löytyy myös toinen Youtube kanava, joka on nimeltään Petri Apell. Kanavalta löytyy lyhyitä 10s - 2 min pituisia videoita, joita ei ole editoitu eikä lisätty musiikkia. Lähinnä puhelimella kuvattuja pätkiä https://www.youtube.com/channel/UCrwlrCPAKSUBx0Bm5wtCTFw 

Puuhiksen uusi verkkokauppa avattu. Alkuun lähdetään pienesti ja laajennetaan tuotevalikoimaa myöhemmin. Tervetuloa tutustumaan.  

https://shop.spreadshirt.fi/puuhis 

Somet:

Facebook https://www.facebook.com/petri.apell

IG https://www.instagram.com/petriapell/

Puuhiksen Youtube kanavan esittelyvideo 2018.

Uusi esittelyvideo 2018. Katkelmia reilun vuoden aikana kuvatuista videoista.

Ajankohtaista

11. Touko, 2019

Ollaan mukana TUBECONISSA JEEEEEEE

Meikäläinen kutsuttiin jälleen kerran mukaan Tubeconiin. Nyt jo kolmannen kerran mukana Tubeconissa. Viime vuonna pidin Messukeskuksessa Meet&greet tapaamisen ja paikalla oli ihan mukavasti porukkaa. Tule mukaan Tubeconiin.

7. Marras, 2018

Verkkokauppa

Puuhiksen uusi verkkokauppa avattu. Aluksi pienellä tuotemäärällä ja lähiaikoina laajennetaan. Tervetuloa tutustumaan https://shop.spreadshirt.fi/puuhis

27. Syys, 2018

Päivitystä

Lisätty uusi video ja 3 valokuvaa albumiin.

11. Syys, 2018

Päivitystä

Etusivua muokattu. Lisätty maininta meikäläisen toisesta Youtube kanavasta. Ladattu pari videoklippiä kanavalle. Vaihdettu kuvia albumiin.

1. Syys, 2018

Päivitys

Vaihdettu albumiin valokuvia ja uusi kanavan esittelyvideo.

23. Elo, 2018

Päivitys

Ulkoasua muutettu.

12. Helmi, 2018

Päivitetty palapeli ja muistipeli

Vaihdettu uusi kuva palapeliin ja muistipeliin.

Musti on 8-vuotias uroskoira.